Известие

Collapse
No announcement yet.

Джанти - проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Джанти - проблем

Весела Коледа колеги моля помагайте защото го забатачих

Купих джанти 4x100, защото всеки ми казва че ще станат нямало проблеми, но ето че отивам слагам ги на гумите, тръгваме да ги слагаме на колата и от там идва проблема. Навиват се само 3 болта, а 4тия влиза под ъгъл ходих при стругар да направи ексцентрични болтове и тои ми казва че така нямало да стане по-добре да ги продам и да взема 4x98мм. Какво да правя? Има ли начин да ги сложа тези джанти или да търся други?
    Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
    sigpic

Ммм интересно,доста колеги са с 4х100 дали с ексцентрични болтове или без. Според мен трябва да пробваш с ексцентрични болтове,нека да каже и някой колега който позлзва този начин и да каже как е

Успех от мене.
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

Ами от къде мога да купя такива болтове? да пробвам, защото джантите си ми харесват и не ми се занимава да ги продавам и да купувам нови, а си перкам още със летните гуми
      sigpic

Comment

И моите са 4x100 и са с раздвижни болтове и мога да кажа че са ОК.Твоите със сигурност ли са х100
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
          Ами от къде мога да купя такива болтове? да пробвам, защото джантите си ми харесват и не ми се занимава да ги продавам и да купувам нови, а си перкам още със летните гуми
          В МАРГЕЛ знам че имаше:
          http://www.margel.info/lang_bg/accessories.php
          Аз моите навремето ги купих от един колега от форума на ланча. С тях няма проблеми да се сложи джанта 4х100.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Мойте със сигурност са 4x100мм какви са тези "раздвижни болтове" тези който колегата @tonov ли е показал? И знаете ли дали ще работят утре например да ходя да взимам, че това време ...
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
              Мойте със сигурност са 4x100мм какви са тези "раздвижни болтове" тези който колегата @tonov ли е показал? И знаете ли дали ще работят утре например да ходя да взимам, че това време ...
              Същи те са.Той колегата ти ги е показал точно.Дано да си ги намериш лесно.
              Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
              Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Утря ще звънна в Маргел да видя дали работят и дали имат да отида да си ги прибера Мерси за помощта на всички.
                sigpic

Comment

http://www.etebg.com/autospares/index.html
                  Е тука ще ти свършат работа.По-евтини са от "Маргел" и работят с куриери.Аз съм купувал от тях.
                  Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                  Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Колега, как ги завивахте ? Работата е за двама човека, единия придържа джантата в състояние когато и четири-те отвора се виждат и другия завива на кръст. Аз така си сложих едни OZ-ки 4х100 без никви раздвижени болтове, фланци и прочиее.
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
                      http://www.etebg.com/autospares/index.html
                      Е тука ще ти свършат работа.По-евтини са от "Маргел" и работят с куриери.Аз съм купувал от тях.
                      Колега усещам че ще взема нещо което няма да ми върши работа, защото не разбирам от тия болтове. Незнам какви точно да взема
                      sigpic

Comment

Трябва ти номер 78 от каталога - болт с изместен конус с резба 12х1,25 32мм
                        Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                        Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Мерси колега
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                            Колега, как ги завивахте ? Работата е за двама човека, единия придържа джантата в състояние когато и четири-те отвора се виждат и другия завива на кръст. Аз така си сложих едни OZ-ки 4х100 без никви раздвижени болтове, фланци и прочиее.
                            Колега що ми се струва че не е било баш всичко ОК. Пробвал съм 4х100 на Алфа и някак си без раздвижени болтове не става. Трите ако хванат на четвъртия му се ебава майката, и винаги джантата застава ексцентрично на главината.
                            Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
                            LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
                            Alfa 75 2.0
                            EX

Comment

При джанти 4х100 на кола 4х98 без раздвижни винтове има риск от скъсване на винтовете. Колеги, не рискувайте!
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                              X